Casa Simpatia Carmagnola

A szállás bemutatása

Amennyiben fiatalos és olcsó szállást keres Rómában, a Casa Simpatia Carmagnola a megfelelő választás. A Casa Vacanza Frendy egy 30-as évekbeli, felújított épület első emeletén található Róma Prenestina nevű kerületében. A kerület nyugodt, csendes, ahonnan tömegközlekedéssel néhány perc alatt olyan nevezetességkhez lehet eljutni, mint a Colosseum, a Lateráni Szent János Bazilika vagy a Domus Aurea. A szállásról az 5,14-es villamos közlekedik a Termini pályaduvarra mely csak 15 perc, ahová a legtöbb repülőtéri busz- és vonatjárat is érkezik. A 81-es busszal pedig a Colosseumhoz vagy a Vatikánhoz tudnak eljutni könnyedén.
A kellemes atmoszférájú szállás 4 szobából és egy felszerelt konyhából áll. A szobák közül 2 szoba saját fürdőszobás, míg 2 másik szoba közös fürdőszobás.
A teljesen felszerelt konyhában mindent megtalálnak, ami egy reggeli, ebéd vagy vacsora elkésztéséhez szükséges, illetve kiváló hely egy beszélgetésre vagy borozásra.

A szálláson több szolgáltatást kínálunk, mint a magyar nyelvű információnyújtás, gyors vezeték nélküli internet, múzeumi belépővásárlás, biztonsági széf biztosítása, repülőtéri transzfer, pápai audiencián való részvétel stb.